turkrockcafe.com turkrockcafe.com
  Ana Sayfa FORUM Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: bitir(e)medikleriniz..  (Okunma Sayısı 797 defa)
Mort Rainey
Onursal Üye
Prof.Rocker
**
Offline Mesaj Sayısı: 2079

« : 30 Nisan 2007, 19 19 »

suçlu değilsiniz bu bir suç değil Gülümseme Sırıtan
*canınız istemedi zorla mı ya?
*size sonunu söylediler aaa bu onların suçu  Sırıtan yapılır mı kardeşim
*zaman bulamadınız dersler vardı yoğundunuz
*beklediğiniz gibi çıkmadı  sıktı
*hem pc daha iyi
*ben zaten oldum olası bitirememişimdir
...
öyle ya da böyle çoğumuzun okuyup bitiremediği kitaplar olmuştur  hangileri yarım kaldı? hadi yazalım..  Sırıtan

ben başlayayım bitiremediğim Dostoyevski'den Öteki Ben
metorion
Rocker
*
Offline Mesaj Sayısı: 5

« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2007, 22 42 »

ilyada...truva filmini seyrettikten sonraki ilk ay içerisinde almış ve minumum on sayfa süren ad dizininden sonra 100. sayfalardayken bırakmıştım.bir daha deneyemedim okumayı.ama niyetim var ilerde bir deneyeceğim
koşa_rock
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2007, 20 33 »

ben dedemin çekmecesinden dedemin okuduğu bi kitap bulmuştum ilgimöi çekti okumaya başladım ilk başta güzel geldi ama sonra sıkılmaya başladım kitap çok kalında ve bei pek açmadı kitabın adı:KURTLAR İMPARATORLUĞU
                                                                                  yazar:JEAN CROSTHOPHE
Güneş_Rüzgar_Dolunay
Uzman Rocker
Offline Mesaj Sayısı: 145

ılıksu'da gün batımı...

« Yanıtla #3 : 29 Ağustos 2007, 00 06 »

hayatım boyunca hiçbir kitabı yarım bırakmadım ciddiyim yalan söylemiyorum kitap beklediğim gibi çıkmasa da sıkılsam da sonuna kadar okurum..huyum kurusun:D

Siyahın Kaderi Suçlanmaktır.....!!!...
Mort Rainey
Onursal Üye
Prof.Rocker
**
Offline Mesaj Sayısı: 2079

« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2008, 23 35 »

Bitmeyen Oyun'u bitirmeyi çok istiyordum, söz vermiştim dil ve anlatım hocama bitireceğim diye. Sözümü de tutamadım kitabı da bitiremedim işte...
Sıkıcı, itici geldi kitap. Zaten bir önyargıyla başlamıştım ağır gelir bu konular bana diye belki de ondan. Okuyucu yorumlarını 2 defa okudum ardından asıl konulara gelince içimden gelmedi bir türlü bitirmek. Bende iade ettim sahibine.
slyman
Editör
Prof.Rocker
Offline Mesaj Sayısı: 1466

TAM 35

« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2008, 23 59 »

Dostoyevski - Ezilenler ödevdi zorla bitirmek zorundaydım arkadaştan özeti aldım konturol eden kişiye bitirdim dedim oda kabul etti.

Bu arada çok sıkıcı bir roman

-cagla-
Editör
Gelişen Rocker
Offline Mesaj Sayısı: 90

« Yanıtla #6 : 17 Ekim 2008, 14 16 »

Gülümseme melike mukaddem'in farsça aslında çeviri(Ç:mine tan) YÜRÜYENLER adlı kitabı bitmio bi türlü,her seferinde elime yeniden alıp baştan başlıorum belki bu sefer olur die hep aynı sayfada takılıp kalıorum Üzgün çok gııcıkk
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: