turkrockcafe.com turkrockcafe.com
  Ana Sayfa FORUM Yardım Giriş Yap Kayıt  
Anket
Soru: Sizce yerli rock yabancı rockla başölçüşebilir mi?
Kesinlikle. Hatta Yerli Rock diğerinden daha iyi bana göre. - 55 (45.5%)
Ne arar. bizimkiler taklitten ibaret. - 25 (20.7%)
Yabancı ve Türk çe Rock aynı zevkle dinliyorum. - 32 (26.4%)
Ben bilmem kocam bilr. o da der ki .. - 9 (7.4%)
Toplam oy: 107

Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizce yerli rock yabancı rockla başölçüşebilir mi?  (Okunma Sayısı 5137 defa)
chiitlembiick
Rocker
*
Offline Mesaj Sayısı: 11

Uyuklayark şarkı söyleyen bir ruhtan ibaretm sadce

« Yanıtla #45 : 25 Mart 2008, 16 27 »

aslındaa bole bı kıyaslama yapmak hos olmazz ama İnDrA ya katılıyormm bencde cok saglam grplarımız var ama isşte turkıyede gelıstıremıyolar kendıllerını yeterlı olanaklar sunulmuyo ama tabıkıııııııı tarz olarak ses olarak boy ölçüsebilir..........die dusnuyorummmm:D
spiderboy
Editör
Prof.Rocker
Offline Mesaj Sayısı: 1430

hüzünlü...

« Yanıtla #46 : 26 Mart 2008, 02 51 »

bence boy ölçüşemes neden mi bisde para daha ön planda bu olayı aştımız anda ewt rakip olarak geldik diyebiliriz Göz kırpan
ama aşa gruplarda war ama malesef onlarda senin dediğin gibi olanakların sunulmamasından dolayı tanıtamıyolar kendilerini  Kararsız

the_mad
Editör
Prof.Rocker
Offline Mesaj Sayısı: 588

God is Great ?...

« Yanıtla #47 : 30 Mart 2008, 21 53 »

nasıl bızde para daha ön planda adamlr korsandan sonra kasetlerın satmadıgına aldırış etmeden yollarında ılerlıyor adamlar para kazanmıyor yaptıkalrı muzikten.Etrafta boy boy afişleride görmuyorsun hıc bırının arkasında ünlü bir marka yok arka cıkıcak,hepsi albumlerını ceplerindekı paradan yapıp şirketlere satmaya çalısıyor bence burda yanılıyorsun adamlr paradan söz ediyor yabancılr yanı bızımkıler garıban ,karın tokluguna gunde 10 saat çalışan işçiler gibi
« Son Düzenleme: 30 Mart 2008, 21 55 Gönderen: the_mad » Logged

spiderboy
Editör
Prof.Rocker
Offline Mesaj Sayısı: 1430

hüzünlü...

« Yanıtla #48 : 30 Mart 2008, 22 39 »

git bakalım o gariban dediğin hayko duman ws konserlerin biletleri kaç para onlar cdden kazanıyo demedim ki ben kazanacakları çok yer war onun dışında kliplerini sürekli oynatan kanallar war bu kliplerin bi gün yayınlanması bile bazı ceplerin dolmasına yetiyo haa burda gruplara sözüm yok asıl iş kendini menajer sananlarda sanatçı çıkar sanatını yapar kimisi engellenir kimisi desteklenir bu kadar basit Göz kırpan

the_mad
Editör
Prof.Rocker

God is Great ?...

« Yanıtla #49 : 03 Ağustos 2008, 16 33 »

iş menajerlede tamam eyv.
fakat yabancı muzıkle turk muzıgı karsılastırgımız yon parasal...
orda halk delı gb desteklıyor grubu... adamlar bır albumle çiftlikler arabalar alıyor,
burda o yok album satısı az... kliptende dusundugun kadar abartı paralar kazanmıyorlar,
olay konserlerden gelıyor... he zaten bahsettıgın grup ve şarkıcılar işi götürenler hayko o kadar degıl belki
ama duman işi götürdü ne cd çıkarılırsa alır konserlerı full çeker, kliplerindede parayı göruturur genelleme yap ve yabancılardakı alt yapıya bak bızle alakası yok neyse ben halen ıkısınıde ayrı ayrı sevdıgımı soyluyorum burda kısıtlama var...

GotHicMetal
Dr.Rocker
Offline Mesaj Sayısı: 258

( tคкє ๓א ђคภ๔ ) :๔

« Yanıtla #50 : 06 Eylül 2008, 21 44 »

Rock Türkçe'ye Uymuyor.

lordi_berk
Rocker
*
Offline Mesaj Sayısı: 7

« Yanıtla #51 : 21 Kasım 2008, 23 24 »

Bence de bizim kiler biraz zor onalrın seviyesine gelmeye nerde gripin nerde linkin park bi düşünün ........
the_mad
Editör
Prof.Rocker

God is Great ?...

« Yanıtla #52 : 16 Aralık 2008, 18 04 »

gercı o benzetme bıraz yanlıs oldu tarz konusunda bıle aynı degılken...

Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: