Mort Rainey
Onursal Üye
Prof.Rocker

|
 |
« : 14 Ağustos 2007, 14 03 » |
|
En son hangi filme gittiniz veya en son hangi filmi izlediniz?  Film nasıldı, begendiniz mi? ben karayip korsanları dünyanın sonuna gitmiştim baya olmuş be gitmeyeli  ben zaten karayip korsanlarını cok seven biri oldugum için sevmiştim genel olarak ama 2. daha iyiydi galiba.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2007, 20 04 Gönderen: Mort Rainey »
|
|
|
|
|
Mort Rainey
Onursal Üye
Prof.Rocker

|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2007, 20 14 » |
|
Forrest Gump  Okulda ingilizce dersinde izledim. IQ seviyesini normalin altında olan bir insanın da birşeyleri isteyerek ve severek yaparsa hayatta nasıl başarılı olacağını anlatıyor diyebiliriz. Hem güldüren hem de ders veren nadide yapımlardan. "hayat bir kutu cikolata gibidir..ne alacagini asla bilemezsin".. (Filmden bi söz)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slyman
|
 |
« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2007, 20 35 » |
|
Forrest Gump  Okulda ingilizce dersinde izledim. IQ seviyesini normalin altında olan bir insanın da birşeyleri isteyerek ve severek yaparsa hayatta nasıl başarılı olacağını anlatıyor diyebiliriz. Hem güldüren hem de ders veren nadide yapımlardan. "hayat bir kutu cikolata gibidir..ne alacagini asla bilemezsin".. (Filmden bi söz) bende izlemiştim bunu trt de denk gelmişti müthiş film hele masa tenisi oynama şekli çok acayibime gitti
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2007, 14 01 Gönderen: Mort Rainey »
|
|
|
|
|
|
the_mad
|
 |
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2008, 00 26 » |
|
en son..(bugunn  ) kabadayıya gittim ve beğendim =).. tavsiye edilir ee Şener ŞEn var daha ne olsun!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slyman
|
 |
« Yanıtla #6 : 25 Ocak 2008, 16 50 » |
|
ilki güzeldi Jim Carrey oynuyodu ama ikinciyi bilmiyorum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2008, 16 54 Gönderen: Mort Rainey »
|
|
|
|
|
|
slyman
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Şubat 2008, 23 28 » |
|
daha buna yeni gittim filim gösterime girdi saat 11 de kaçtık okuldan filime gittik Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı... Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek...
Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır.buna daha önce gitmiştim buda korkunç bir filim makasın ne işlere yaradığını belirtiyo bide filimdeki en çok darbe alan kadın hamile Sarah, Noel arifesini kendi başına geçirmekte olan genç bir fotoğrafçıdır. Hamileliği sırasında gerçekleşen trafik kazasında eşini yitiren Sarah henüz kocasının yasını tutmaktadır.
Hastaneye doğum yapmak üzere gitmeden önce evde geçireceği son gecede kapının çalmasıyla beraber tüm huzuru sona erer, şüphe ve korku dolu anlar başlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mort Rainey
Onursal Üye
Prof.Rocker

|
 |
« Yanıtla #9 : 14 Mart 2008, 08 53 » |
|
İstediği Anda.. İstediği yerde..
Jumper'a gittim ışınlanabilen bir gencin hayatı diyelim Güzel bir filmdi Devamı gelir gibime geliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CiCiAzRaİL
®_ÕžĜŮŘΪŁК₤_®
Onursal Üye
Prof.Rocker

seni sevmek nası biliyormusun5 DAKİKA NEFESİNİ TUT
|
 |
« Yanıtla #10 : 14 Mart 2008, 18 45 » |
|
Bayrampaşa Ben Fazla Kalmıyacağım....Bu Filmi İzledim En Son Güzel MAkaraLArLa Dolu RepLikLeri Varr %100 Tavsiye Ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slyman
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Nisan 2008, 18 46 » |
|
İlk defa trt2'de bir film izledim. Zapink yaparken denk geldi filmin adı "Beyaz avuçlar  Szabolcs Hajdu'nun kişisel bir öykü üzerinden Macaristan'ın yakın tarihine bakış niteliğindeki filmi 'Beyaz Avuçlar'ı ekranda. Filmde, Macar bir atlet olan Dongo, Kanadalı genç Orion'un eğitmeni olur ve onun zirveye ulaşmasına yardım eder. Ancak spor eğitimini Doğu'da almış olan Dongo, Batılı bir atleti eğitirken birçok zorlukla karşılaşacaktır.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2008, 18 54 Gönderen: Mort Rainey »
|
|
|
|
|
Mort Rainey
Onursal Üye
Prof.Rocker

|
 |
« Yanıtla #12 : 30 Nisan 2008, 00 59 » |
|
Morrie ile Her Salı / Tuesdays With Morrie Artık emekli olan sosyoloji profesörü Morrie, yaşamı boyunca öğrencileri için bir ilham kaynağı olmuştur. Ondan en çok etkilenen öğrencilerinin arasında caz piyanisti olmayı hayal ederken kendini ünlü bir spor muhabiri olarak buluveren Mitch Albom da vardır.
Morrie, ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenince, her zaman olduğu gibi olaya olumlu yanından bakmaya çalışır. Ölürken bile, etrafındakilere yaşamdan nasıl zevk alınacağını ve sevdiklerimize karşı nasıl dürüst olacağımızı öğretmekten geri kalmaz. En sadık öğrencisi ise, para ve şöhreti, mutluluk ve sevgiye tercih eden Mitch olacaktır. Morrie ve Mitch, birbirlerine hayatın gerçek anlamını öğreteceklerdir.
Film arşivi oluşturuyorsanız, bu filmi de eklemeyi unutmayın.. Kitabı da varmış almayı düşünüyorum. Aşk, ölüm, hayat üzerine gerçekten güzel mesajlar veren bir film. Herkesin böyle bir arkadaş bulabilmesi dileğiyle..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metalist_qirl
Rocker

|
 |
« Yanıtla #13 : 30 Nisan 2008, 17 05 » |
|
en son sinemada recep ivedik filmine gitmiştim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mort Rainey
Onursal Üye
Prof.Rocker

|
 |
« Yanıtla #14 : 04 Haziran 2008, 13 28 » |
|
Geçen hafta O... Çocukları'a gitmiştim 12 Eylül 1980 ihtilalinden sonra siyasi suçlu olarak aranan bir karı-koca yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama çocukları bu konuda onlar için en büyük engeldir. Yurtdışına kaçmadan önce çocuklarını bırakacakları güvenli bir yer ararlar. Çift sonunda çocuklarına 'en güvenli yer' olarak 'Mehtap Anne'nin yuvasını seçer. Onların çocuklarını bıraktıkları yer aslında eski bir hayat kadını olan 'Mehtap'ın bu işi bıraktıktan sonra halen hayat kadınlığını sürdürenlerin çocuklarını bıraktıkları 'Emanetçi Anne' evidir...
Karı-koca yurtdışına kaçtıktan bir müddet sonra çocuklarını alması için bir İtalyan kızı Türkiye'ye gönderir. İtalyan kız, 'Emanetçi Anne'ye bırakılan çocuğu alıp anne - babasının yanına götürmek isterken kendini bir dizi ilginç olayın içinde bulur.Filme yanılmıyorsam 7:30'da girdik. Eve geç kalacak olmanın korkusuyla izledik filmi. Filmde beni en çok etkileyen Demet Akbağ'ın cümleleri oldu. Hayat kadınlarının hayatını biraz da olsun öğrenmiş olduk Film biraz acayip bitti bence... Kıraç'ın hazırlamış filmin müziklerini. Özellikle İpek Tuzcuoğlu ve oğlunun rol aldığı bir sahnede çok etkileyiciydi müzik. Hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. Bir de Özgü Namal'ın filmin başında İtalyan Konservatuar hocalarına soktuğu bir laf vardı, o da süperdi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2008, 13 39 Gönderen: Mort Rainey »
|
|
|
|
|
|